Söndag.

Vilken slapp dag de har varit idag. Tog på mig kläder vid 16.00 efter att legat och dragit mig i sängen framför bloggar, serier, filmer och annat kul.

Sen gick jag och J ner på stan och åt middag. Ingen av oss orkade laga något så vi unnade oss lite mys! Kom hem för ett tag sen och har betalt massor av räkningar inte lika mysigt.


Nu blir de slappt igen. Det behöver jag.

Önskeoutfit 9

Den här outfiten hade jag velat svänga höfterna i igår!

Party.

Igår morse var jag på loppis med H. Ganska utrensat men jag hitta en fin ring med en grön sten i samma färg som mina ögon och ett par stövletter som invigdes kvällen till ära. Sen åkte jag och H hem till mig med en låda chickennuggets för att kolla på Galmourama och jag började förbereda kvällen.

Duscha, måla naglarna, välja outfit, sminka sig och fixa håret.

Sen sa jag och H hej då och jag mötte upp J för att gå på inflyttningsfest. 3h senare hamnade jag hos P på förfest (eller mellanfest får man väll kalla de!) och sen blev de utgång.

En snabb beskrivning på gårdagen!

Underbart.

Ingen uppdatering på 2dyng. Förlåt!

Konserten var underbar. Jag sjöng och skrek tills rösten försvann. De kunde inte bli bättre än så!


Bild från Rockfoto.nu

Musik.

Ord kan inte förklara hur taggad jag är inför ikväll. Kent är de bästa mina öron vet och de kommer bli fantastiskt!! Jag taggar så jag spricker!

Och imorgon väntas sovmorgon, sen på kvällen ska jag över till P för att dricka vin och äta gott - sen valkas de utgång!

Önskeoutfit 8


Kent.

Imorgon blir de dålig uppdatering för jag ska se kent. Kent är världens bästa band enligt mig och de kommer bli underbart! Jag skriver allt om konserten i övermorgon.
Men jag kan i alla fall lova ett inlägg på morgonen!



Bild från Rockfoto.nu

Te.

Förlåt för dålig uppdatering
Min vän M kom över med sin sambo och sin nyfödda dotter. Vi har druckit te och pratat strunt.
Gud vad jag längtar till våren när man kan sitta ute och fika istället!



Önskeoutfit 7


Hemmaspa.

Kvällen har bestått av ett litet hemmaspa. Ansiktsmask, hårinpackning, målat naglar och plockat ögonbryn. Tänk att något som ändå gör gansa ont som att plocka ögonbryn kan kännas så lyxigt.
Nu har jag tagit på mig J's t-shirt och krypit ner i sängen. Ska kolla på film och sedan sova.
Imorgon valkas de jobb!

Nice.

Jag råkade bryta av 3 naglar på jobbet, så jag tröttnade och tog av alla. Köpte ett nytt nagellack från Mavala. Färgen "Nice", de får pynta naglarna istället. Färgen är orange/röd/rosa. Jättefint!

Önskeoutfit 6

Skapar inte den här outfiten vårkänslor?
Jag skiter i vintern - i mon blogg är de vår!!

Tips?

Jag har nästan aldrig lösnaglar, så de är ganska ovant med dessa långa naglar
Jag har dock ett problem - jag får inte till gränsen mellan löstippen och min nagel. Så målar man över med en annan färg så syns de väldigt tydligt! Tips?

Krämer.

Innan jag går och lägger mig tänte jag bara tipsa om en dagkräm och en natträm som är helt underbara. Båda är från Nivea och återfutar otroligt bra. Efter att ha smetat på sig dagrämen känns de som om man är undervattnet med ansiktet förutom faktumet att man kan andas då.



PS.
Förresten så blev naglarna jätte bra, alla utom en. Får köpa stenar och sätta över.

Allt går att lösa, ellerhur?!



Lösnaglar.

Jag har gett mig in på en regäl uttmaning - förlänga naglarna själv.. Naglarna är på, nu är ska jag bara hitta något roligt lack. Men gud vad ovan jag är, det är väldigt svårt att skriva på tangentbordet.

Jag använde mig av Depents Gel kit, och de var väldigt enkelt och betydligt billigare än hos en manikyrist! Kanon!


I-landsproblem.

På lördag ska jag och ett gäng vänner ge oss ut på krogen.
Sjävklart är de alltid samma gamla visa; Vad ska man ha på sig? hur ska man ha håret? Hur ska man sminka sig?
Jag kanske är patetisk men jag förbereder alltid idéer i huvudet en vecka innan. Sen när dagen väl är kommen så har jag ändrat mig helt - MEN jag har i alla fall backup planer i huvudet ;)

Önskeoutfit 5

Ta bort snön och ge mig de här.

Mys.

Har dukat upp färskt bröd, sinka, ost, tomat, leverpastej, gura, varmchoklad och apelsinklyftor. Snart kommer J hem och jag tänkte överaska honom med en myskväll. Ljusen är tända och snart kommer han.
Vi hörs senare!

God morgon.

Fan va skönt de var att sova ut idag. Men idag väntas de jobb med. Börjar dock inte för än halv ett. Så ska snart ställa mig och göra en god smoothie med blåbär och sjunka ner framför TVn.
Underbart att ha mycket tid på morgonen, tycker ni inte?

Önskeoutfit 4


Sjalar.

Underbara skapelser från Gina Tricot för 129kr

Aprikos.


England.

Jag har precis bokat flygbiljetter till London. Underbart. Jag och J (min sambo) ska flyga till London, spendera en natt och sen ta tåget till Liverpool för att kolla på fotboll med mera. Han är ett galet Liverpool-fan och jag är shopingsugen, så why not?

Mango.

Sitter med en skål mango och njuter. Ännu en dag på jobbet - men med världens godaste frukt som start på dagen ska de väll gå bra ;) Även om jag skulle vilja krypa ner i sängen brevis Älsklingen min. Idag åker även Hunden hem - de kommer bli lite tomt..

Takvåning.

En riktig dröm.


Önskeoutfit 3


Jobb.

Usch vilken hemsk natt. Senast jag kollade på klockan var den 04. och då hade jag ändå inte somnat än. Mindre kul att gå till jobbet efter 3h sömn. Men de känns som om snöstormen kommer väcka en på väg till bussen.

Nu blir de frukost med morgontidning a lá Veckorevyn!

Sovrum 2

En riktigt mysig dag har jag haft idag. Spenderade ett par timmar hos P med choklad och bullar. Sedan gick vi ner till parken för att låta Hunden springa av sig. Dock är de en väldigt liten hund som nästan drunknade i snön.

Har precis ätit en god middag med sambon och nu sitter jag och kollar på Lets dance och Elin Kling. Efter Solsidan ska jag ut en sista promenad med Hunden innan de är dags att sova.
I helgen ska jag jobba så uppdateringen kanske inte blir den bästa.

Jag bjuder på ett till sovrum to die for.


Expressen.

Hundvakt.

Jag har varit hundvakt sen igår kväll. Världens sötaste shetland sheepdog. Han heter Hugo och stannar tills på söndag morgon. Nu ska vi över till mib bästa vän P och fika. De blir en rikitig långpromenad för lillen :)

Vi hörs senare. Puss

Önskeoutfit 2

Jag vill ha vår och gå klädd i de här. Underbart.

Sovrum


Bild från expressen.

Hur underbart är inte de här sovrumet? Förvaringen under. Färgerna. Allting.
Jag vill ha de här sovrummet. Någon som vet vart man köper "Scenen"/förvaringen?

Önskeoutfit 1


Pink revolution.


Åhlens, H&M och Ikea. En rosa dröm.

Åhlens, H&M och Ikea.
En rosa dröm.

Ett.

Annie heter jag. Det här är mitt ställe där jag skriver vad jag vill. Jag kommer framför allt skriva om mina största intressen; Mode, inredning och ja, sen får ni räkna med att läsa om mig ;)

Låter inte de toppen?
Bra!
Då kör vi.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0