Värdelös.

Jag har haft en värdelös dag därför skriver jag inget mer idag. Vi hörs imorgon!

Trailer

Sex and the City's trailer är äntligen här!
Nu kan man börja längta som en tok!!


Önskeoutfit 33


Evolutionsteorin.

Nu ska jag och J krypa ner i sängen och kolla på "The big bang theory" och skratta tills vi gråter. De är min nta favorit serie. Jag älskar Sheldon :)

Puss godnatt


Insperation.


Glass.

Årets första glass. "Corenetto Freestyle bröllopsstrut" (GB har godare glassar än den).
Det var i allafall jätte mysigt att gå i solen och äta en glass. Är inte vädret underbart idag? Sitter till och med med dörren öppen och njuter av alla vårlukter. Om de kommer mer snö tar jag livet av mig. Jag vill ha vår!

Kortisar.

Igår drog Americas Next Top Model igång. Men den skiljer sig lite från alla andra sässonger. Den här gången kör dom med "korta" modeller, alla är under 170cm. Lite kul för oss kortisar att få drömma lite. Sässongen är i alla fall kul så ta en titt!


Önskeoutfit 32

En ljus dröm.

Kärleksmums!

Hur underbart är de inte nu när klockan är tillbakaställd. Det är ljust när man åker hem och de är helt underbart skönt i luften. Älskart!

Har precis bakat kärleksmums/mockarutor
som står ute på ballkongen och stelnar. Det blir ingen träning dag så jag svullar istället. Haha!


Räkningar.

Sitter och betalar räkningar och hyran. Men kände för att ta en paus. Så kul är de inte!
Idag väntas de jobb och sen kanske jag ska på vattengympan igen. Jag har ingen lust att gå själv så de beror lite på P. Förhoppnngsvis blir de av för kul var de!

Önskeoutfit 31


Fotbollsmatch.

Har precis varit och kollat på J's fotbollsmatch. Men de är skit kallt och 99999% luftfuktighet ute så jag såg bara första halvlek. Passade på att storhandla och kom precis hem.

J är hemma vid halv 9 och då ska vi äta lax och mysa!

Spelkväll

Igår hade vi jätte kul. N&C kom förbi och vi drog och handlade mat. Sen var de bara att sätta igång att laga. De blev inbakad fläskfile med potatisgratäng och fetaost-sallad. De satt riktigt fint vill jag lova.
Sen fortsatte kvällen med god dricka och massor av roliga spel som "Med andra ord" och "Med vilda gester". Asroliga spel, speciellt om man är lite galen som oss och går in för de. ;D
Vi somnade på stört efter att dom drog och vaknade för ett litet tag sen.
Vi får se vad som händer idag!


Asos.

Fyra kärlekar från Asos.

Header.

Tänkte att jag skulle förnya bloggen så jag böt ut headern.
Vad tycker ni?


Har precis druckit en stor jordgubbs-smoothie och väntar på att H ska ringa om när hon kommer förbi. Vi ska ju som sagt på loppis. Senare ikväll kommer lite vänner över på middag. Så man måste väll komma på något smarigt att äta. Alla dessa i-landsproblem!

Önskeoutfit 30

Ge mig sommar och de här skönheterna!

Underbart!

Jag måste berätta om inatt. För ibland får jag verkligen till de!
Jag skulle upp klockan 07 imorse. Och min klocka är alltid inställd på 07.00. Men de var den inte inatt. Då var den ställd på 00.00. Jag var dock för trött för att förstå de, de tog ungefär 3h innan jag fattade de. Då hade jag snoozat hela tiden. Min kära sambo förstod inte d ekomiska i de när han skulle upp klockan 05 imorse.
Men visst fasiken är de kul? Jag har gått och garvat åt de hela dagen!

Helg.

Idag blir de som sagt jobb och jag drar nu strax efter 8 och kommer hem efter 8.  De finns inga planer för kvällen än så länge. Men de är fredag så de dröjer nog inte så länge.

Imorgon ska troligtvis jag och H på loppis på morgonen (Senast vi var där fyndade både jag och H skor och smycken jätte billigt). På kvällen kommer de hit lite folk och vi ska äta en god middag och prata skit. Kan man hata helgen?

Önskeoutfit 29

Perfekt en slappdag då man fortfarande vill vara snygg!

Modevisningen.

Modevisningen gick bra. Vi hade verkligen askul!
Kicks gjorde en assnygg sminkning som jag är supernöjd med. Håret blev väll inte som jag tänkt men fint blev de! J tog bilder så vi får se om de kommer upp någon bild. Bloggens första bild på mig - de ni!

Imorgon är jag borta 8-8 men ska försöka blogga innan och efter!

Önskeoutfit 28

God morgon. Sitter och lyssnar på musik och förösker komma över min nervositet.


Hemmaspa.

Har precis jag duschat, kört inpackning, ansiktsmask och just nu sitter jag med världens fetaste ansiktskräm. Perfekt för min duma vinterhy som är jätte torr.

Imorgon är de som sagt modevisning och jag och min kollega/vän har ställt upp för skojs skull. I slutändan blir de väll ändå någelunda seriöst. Vi får ju betalt för de så. Kan ju tilläga att de är första gången jag gör något sånt här.. Jag är alldles för kort för modell-världen så när de väl finns en chans att testa så måste man ju ge de en chans.

Nu ska jag kolla på nyaste Wallander filmen och sen är de läggdags. Ladda upp för imorgon och prata med chefen om allt som hände idag. (Fuck you right back..)

D.Rice


Idioter.

Jag ska andas ut lite. Är skit förbanad rent ut sagt.
När folk väljer att gå bakom ryggen på mig, utan att säga de till mig istället, blir jag arg. Men hur idiotisk är man inte om man snackar skit via jobbmejlen? Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Hur feg får man bli? Ni hör ju hur idiotiskt de låter. Fan va trött man blir...

Dermal Anchors

Jag har precis hört om "Dermal Anchor". Blev lite sugen på en. Dock inte i ansiktet. Enligt min mening så bör man inte pierca ansiktet efter att man fyllt 20. Men de är min åsikt.
Från wikipedia;
En piercing som har uppkommit på senare tid, en Dermal Anchor brukar man oftast göra i ansiktet, men kan även göra den på tex armarna, fingret, pannan är inte heller ovanlig. En Dermal Anchor kan räknas som implantat, men är enklare att göra och att det dessutom inte är helt under huden. Dermal Anchors har ofta som en liten "plupp" i metall som sticker upp, men kan även vara en liten diamant.

 


Önskeoutfit 27


Nervös.

Har precis sett de senaste avsnittet av Gossip Girl och ska precis hugga in på världens godaste frukost; Äggröra, ostmackor med gurka och örtsalt och ett stort glas Oboy. Mums!

Idag händer inget speciellt. Jag ska jobba och ikväll ska jag fixa massor av saker till modevisningen imorgon. Jag börjar bli nervös nu. Lite konstigr ändå, man ställer upp för skojs skull, men i slutändan blir allt mer seriöst och man blir nervös. Får intala mig själv att de kommer gå bra. J ska vara där och kolla så de blir kul :)

Påskliljor.

Jag har ett tips för oss som älskar blommor. Ica säljer 10 påskliljor för 10kr. Några tips för att hålla påskliljorna vid liv (eftersom de är flera dagar kvar till påsk) är att byta vatten ofta och ha i lite socker/en sockerbit. Då kan dom hålla riktigt länge!


Önskeoutfit 26

God morgon. Jag sov som en gud inatt. Utvilad till tusen!
Nu ska jag drömma att jag sätter på mig de här och sa hänga ute i värmen och fika med vänner hela dagen.


Träning.

Vattengympan var askul. Jag har redan träningsvärk i armar och mage. Jag hoppas på regelbunden träning nu. Så man kommer i form till bikinisässongen.

Så har ni - precis som jag - svårt att träna och tycka de är kul, så rekomenderar jag er verkligen att testa vattengympa. Säg vad ni vill, det kommer vara äldre damer där, men vad spelar de för roll? De är sjukt kul och de ger resultat!!

Bikini.


På tal om bikini; någon av de här kanske man ska köpa hem till sommaren!

Korv.

Jag har haft den roligaste dagen på jobbet på länge. Vi har valt ut kläderna till modevisningen, pratat med Kicks och bestämt sminkningen sen Synsam angående solglasögon. Dagen gick jätte fort och jag är taggad men nervös inför den stora dagen.

Nu har jag letat fram min bikini och ätit korv med bröd.

Vattengympa.

Det har varit en skön helg. Jag har hunnit träffa vänner, familj och hunnit ta de lugnt.

Idag väntas de jobb och ikväll ska jag och P testa på vattengympa.
Vi hörs mellan jobbet och gympan!

Önskeoutfit 25


Enkelt och snyggt!

Söndag.

Fan, fan, fan!
Igår var vädret helt underbart och idag bara vräker de ner snö. Jag är så trött på snön!

Idag ska jag och J hem till min farmor och farfar eftersom farmor fyller år.
Annars är dagen jätte slapp! En perfekt söndag (förutom snön)!!

Staind.


Gårdagen.

Igår kom  lite vänner över. Vi åt god mat och drack vin och kollade på skräckfilm. Jag var livrädd och satt under en filt hela kvällen och J somnade för att filmen var för tråkig. Bra värdar vi är alltså ;)

Vi såg Dead Silence som egentligen inte är så läskigt. Ganska dålig till och med. Men jag blir livrädd ändå, de finns ingen värre känsla än när man hoppar till. Jag förstår egentligen inte varför jag envisas med att se skräckfilmer, jag gömmer mig ändå alltid under en filt och håller för öronen..

Plusgrader.

Kom hem för ett litet tag sen efter en långpromenad med J. De är plusgrader ute och helt underbart! Dock är de för slaskigt för Converse vilket jag kom på alldeles försent med dyngsura fötter.

Vi gick ner på stan och köpte hem lite konstnärsmaterial till mig plus att jag beställde 10kg lera. Jag är en väldigt kreativ tjej som älskar att måla och är faktist riktigt bra på de. Men jag har inte haft motivation tills nu.

Sen köpte vi med oss bullar och gick hem till mina föräldrar för att fika. Nu är vi hemma igen och jag har målat påskliljor. Ge mig papper och penna så roar jag mig lätt!

Nagellack.

6 nagellack från H&M. Älskar färgerna!!


Torsdag.

Jag har varit hemma hos farmor&farfar och ätit midag ikväll.
Inte nog med de så hade min faster varit där och lämnat massor av kläder. Så jag fick med mig flera kavajer, kjolar och byxor från French connection och Turnover. Sen blev de även en jacka från Mocka of Sweden.

Imorgon börjar jag tidigt och slutar vid 14 istället. Skönt att sluta tidigt en fredag, helgen är efterlängtad!

Önskeoutfit 24


OBS. Skon är en herrmodel, men de finns i dam. Kunde dock inte hitta bild på den. Jag tror ni förstår!

Valentine

Har precis ätit middag och börjat kolla på filmen "Valentines day" med massor av kända skådespelare (Jessica Alba, Jennifer Garner, Anne Harhaway, Jessica Biel, Bradley cooper, Julia Roberts, Ashton Kutcher och massa andra!), den verkar jätte bra hittils så jag tycker ni ska se den!

Varje gång jag ser Jennifer Garner så tänker jag alltid på filmen "13 going 30", den är egentligen ganska barnslig men jag tycker om den. Charmig film med söta kläder. Och vem blir inte avundsjuk när hon går in i sin garderob?



Grillat.

Igår när jag var på väg hem möttes jag av lukten att någon grillar. Jag blev så jäkla sugen på grillat jag med. Allting är ju tusen gånger godare när de är grillat och inte stekt.. Man kanske ska ta och dra ihop ett gäng och grilla i helgen? Låter ju underbart!


Önskeoutfit 23


Jobb.

Hallå! Förlåt för världens dåligaste uppdatering igår. Jag var så jäkla trött efter jobbet och orkade inte göra någonting alls...

Idag ska jag till jobbet och fixa vårt skyltfönster som sitter vid entren. Det är helt nytt och ska städas och inredas! Sen ska jag även välja ut kläder till en modevisning som Jag och L ska gå för skojs skull nästa vecka. Så idag ser jag verkligen fram emot jobbet.
Även om jag verkligen, verkligen, verkligen vill ha helg!

Önskeoutfit 22

Svart är inte tråkigt, svart är snyggt.

Desperat.

God morgon.
Har precis kollat igenom lite kläder hos Only och längtat ännu mer till nästa lön..

Ska som vanligt jobba idag men de är ett bra tag kvar så jag tänkte glo på Despterata hemmafruar innan. En av världens bästa serier!

Sallad.

Kom precis hem från mina föräldrar. Min mamma har fyllt år och vi har firat henne. På vägen hem köpte vi med oss avocadosallad till middag.

Nu tänkte jag kolla på Glamourama och äta upp!

Önskeoutfit 21


Scones.

Jag har scones i ugnen, ägg i kastrullen och vatten i vattenkokaren. Jag gör en riktig brak-frukost!
Idag fyller min underbara mamma år och efter jobbet ska jag och J hem till henne och fika.
Det blir nog en bra dag - den bärjar bra i vilket fall som! :)

Avslut.

Parlamentet och chokladbollar.
Ett bra avslut på helgen.

Gossip 2


Melodi.

God morgon.
Om mer än tre timmar börjar jag jobba, men bussen går om ca 1h och kommer vara där 1h och 10min innan jag börjar. Jävla SL.

Igår satt jag och J framför Melodifestivalen. Och jag måste säga att jag verkligen verkligen verkligen älskar Salem Al Fakirs låt. Inte nog med att melodin Är charmig, kolla bara på Salle själv. Man blir ju för jävla glad av honom. Puss på honom!

Eldkvarn.


Kärlekens tunga med Eldkvarn.

Kuddar.

Har precis ätit tacos med hemhjorda tortillias. Min kära sambo glömde köpa hem de..
Ikväll blir de chill framför TVn. Jobbar som sagt helg och de blir inga sena kvällar för mig då.

Tittade igenom H&M Homes sommarkollektion och plockade ut mina favoriter,
2 örngott och 2kuddar. Älskar kudden med rosor längst ner till vänster!

Önskeoutfit 20

Jag hade jätte kul igår. God middag med mamma. Trevligt sällskap med nära vänner och sen en skön natt. Sov mindre än vanligt men känner mig ändå helt utvilad. Underbart!

Nu sitter jag i sängen med frukost och ska käka upp den och sedan dra vidare till jobbet.

Dagens önskeoutfit
- slappt men snyggt!


Tjejkväll.

Jag har nog världens sötaste mamma.
Påvägen till P så ringde hon för att kolla om jag ville luncha med henne. Men jag sa att jag var upptagen och hon tyckte jag skulle skuta på de - vilket jag inte direkt kunde. Så jag sa att jag kunde komma över ikväll istället eftersom J var borta. Men nepp, de fick jag inte eftersom jag (enligt henne -ordagrant) dissade henne. Sen la vi på och efter några minuter ringde hon upp och fråga när jag skulle komma i så fall.

Så ikväll ska jag i alla fall över till Mamma och käka middag sen ska jag och mina närmsta vänner, som jag känns så länge jag kan minnas, hem till mig och fika. En riktig tjejkväll, de blir kanoners!

Önskeoutfit 19

Dagens önskeoutfit ser i alla fall ut såhär;

+ ett par strumpbyxor.

Dusch.

Hej hjäregull!
Kom precis ut ur duschen och passade på att krypa ner i en varm säng och blogga lite. Idag är min enda lediga dag den här veckan så jag tänkte umgås med min bästavän P. Vi ska ner på stan och fika. Så nu ska jag käka frukost, sminka mig, klä på mig och sedan dra vidare till henne.
Vem vet, de kanske till och med blir en "dagens outft idag" eftersom jag slipper min fula jobbtröja!
Kika in senare vet jag!

Sommar.


Smoothie.

Nu har jag dragit i mig en alldeles för stor jordgubbs smoothie. Men de är bra, då klarar man sig ett tag! Nu ska jag möta upp L och dra till jobbet.

Efter jobbet ska jag och J hem till min farmor och farfar. Dom bor på här och nere i Småland så man får passa på att träffa dom när dom väll är här.
Världens underbaraste människor!




Önskeoutfit 18

God morgon snyggingar!
Mina vårkänslor flyger runt i kroppen och jag är så glad, vädret är så underbart! Imorgon är jag ledig och jag ska försöka vara ute hela dagen!
Idag vill jag bära vårblommor och bara glömma all snö som fortfarande ligger kvar!

M.


kent - M

Mat.

Kom precis hem från jobbet, J är på fotbollsträning och ja slänga ihop något att äta till bara mig. Jag hatar att bara laga mat till en. Jag vet aldrig vad jag är sugen på eller så är jag sugen på allt som vi inte har hemma.
Nu ska jag se klart på förkväll och sen rensa kylskåpet!

Lyssna.

God morgon.
Sitter med datorn och byter ut musiken på mobilen. Jag har lyssnat sönder alla låtar nu och kände att jag behövde lite nytt!
Sen ska jag kasta i mig frukost och åka till jobbet.

Önskeoutfit 17


Rea.

5 favoriter från H&Ms reahörna.

Rund.

De är dags att byta ut vårt vardagsrums bord här hemma. Just nu har vi ett vanligt vit retangulärt bord från ikea. Dock är de ett hål i de och jätte nött på alla kanter.

Jag är sugen på ett runt bord.
De blir så mycket roligare i vardagsrummet, livar upp lite mer. Här har ni 4bord och en ganska stor skilland i priser. Men såklart handlar allt om kvalite. Jag kan inte hjälpa att tycka att de dyraste nere i vänsta hörnet är sjukt snyggt!





Vilken är din favorit?

Önskeoutfit 16

God morgon.
Jag är på strålande humör idag. Jag vaknade av att solen lös in via vardagsrummet in till sovrummet. Underbart!
Idag väntas som vanligt jobb och sen får vi se vad som dyker upp.

Så här vill jag se ut idag;

Jobb.

Halloj, kom precis hem från jobbet.
Jag jobbade över idag pga brist på folk, men varför tacka nej till pengar?Jag försöker spara in på allt nu till Englandresan. Vill shoppa ihäl mig på Primark och alla andra superbilliga varuhus :D

Nu tänkte jag sätta mig och kolla på American Beauty och bara ta de lugnt.

Frukost.

Sitter med världens godaste frukost.
Jag hade försk mango hemma och blandade ner den i vanlijyoughurt och linfrön och gjorde världens godaste mango smoothie. + två mackor med skinka och tomat och örtsalt. Det blir inte godare än så dessutom håller man sig mätt ett bra tag så man slipper springa oh småäta!

Önskeoutfit 15


Pudding.

J och jag har haft en mysig kväll. Vi lagade middag ihop och lyxade till de med 3rätters. Så vi ska slänga i oss chokladpudding om en liten stund.

Nu ska vi fortsätta mysa resten av kvällen.

Imorgon väntas jobb men vi hörs innan!

Romantik.

Rosa romantik från H&M Home

1. Påslakanset, 199:-
2. Sängkappa, 299:-
3. Överkast, från 799:-
4. Kuddfodral, 140:-
5. Kuddfodral, 39,50:-
6. Kuddfodral med vollanger, 149:-

Budget.

Jag vet inte om ni förstår tanken bakom "Önskeoutfit",
men allting är från nätet och dessutom är de mesta en budgetvariant.
Alltså har vi dödliga en chans att shoppa hem allt ;D


Önskeoutfit 14


och ett par svarta strumpbyxor såklart.

Kvalitetstid.

Kom precis hem från mina föräldrar, jag och J har käkat middag där. Det är så mysigt att träffa dom nu när man inte bor med dom längre. Sen är de ju alltid skönt att äta gott utan att behöva laga den själv och dessutom slippa disken ;)

Ikväll var tanken att jag skulle spendera lite kvalitetstid med J.
Hans idée på kvalitetstid är att spela TVspel. Jag är lite mer för att kolla på en riktig tjejfilm och diskutera den. Vi möts någonstans på mitten och ser en skräckfilm, eller ja, J somnar medans jag stänger av ljudet och gömmer mig under en filt...

Kommentarer.

Åh jag måste bara berätta;
Jag har ju sett att antalket besökare ökat men alltid undrat varför jag inte får några kommentarer. Så råkade jag trycka in mig på någon del här och ser att jag fått massor av kommentarer bara att jag måste godkänna alla.
Och vilken glädje, ni är ju för jävla söta allihopa. Vände mig direkt till J och skrek att jag fått massor av kommentarer. Har ett leende på läpparna som inte går bort.

Fortsätt kommentera - ni gör min dag!
PUSS PÅ ER!!!

Vårkänslor.

idag blir de en sån där astråkig dag som man måste ta ibland;
Jag ska städa, rensa kylen och storhandla.

Men nu ska jag äta frukost och njuta av solen som skiner in. De är så mycket vårkänslor i luften nu. Och man blir ju så jäkla glad!

Önskeoutfit 13


Lipsy.


Morgon.

God morgon.

Sitter och tittar på Vakna med the voice och äter frukost.
Jag ska försöka blogga ikväll - beror på vad som händer ikväll!

Önskeoutfit 12


Tidigt.

Det blir en tidig kväll ikväll. Jag ska upp vid 8 och åka till jobbet. Ska styla butiken inför vinter-rean som startar imorgon. 

På kvällen kommer de över lite folk till mig och J. Jag räknar med god mat och god dricka!



Här skulle jag definitivt sova gott!

Bild från Skönahem.

Förklaring.

Jag tänkte att jag skulle ta tiden att förklara några små saker;

  • Anledningen till att jag lägger ut "Önskeoutfit" och inte "dagens outfit" är för att jag jobbar i arbetskläder och jag jobbar ju nästan varje dag - och hur kul är de? "Dagens outfit: Jobbtröjan!!"
  • Dessutom kommer ni få se återkommande plagg, men de är ju faktist sällan man bara använder ett plagg en gång.
  • Alla plagg kommer från webbshoppar så de är bara att gå in och klicka hem.

Blommigt.



Nagellack.

Några av vårnyheterna hos Depend.

K.Hudson

Världens vackraste kvinna enligt min mening.
Eller vad säger ni?



Kate Hudson

Vardagsrum.

Vardagsrums-insperation från Ikea.
Man ser väldigt tydligt hur mycket färg kan göra, oavsett om de är knallgrän eller vit.




Gossip.

En liknande variant av Serenas kläder i första avsnittet på Gossip Girl.
Är de bara jag som älskar hela outfiten på henne?

Jobb.

Hela dagen har i stort sett spenderats på jobbet. Sen mötte jag upp P och åt middag. Efter ett tag kom ännu fler vänner och vi snackade skit ett tag.

Nu ska jag äta apelsinklyftor och kolla på Glamourama.

Önskeoutfit 11


Förvaring.

Efter jobbet mötte jag upp J för att gå till Åhlens. Vi behövde pärmar och förvaring till räkningar och tidningar. Så de blev ett par vanliga (tråkiga) svarta pärmar med 2 knall-rosa tidningställ. Plus lite roliga koköcker och ljuslycktor.



Önskeoutfit 10


Mars.

God morgon.
Man blir nästan ledsen efter 2 dagar "värme" och så börjar de snöa igen. Nu är de ju trots allt mars!


Nu ska jag i alla fall äta frukost och sen dra vidare till jobbet

RSS 2.0